Sametový vinyl Flotex

Home Nezařazené Sametový vinyl Flotex

Sametový vinyl Flotex kombinuje praktičnost, odolnost a trvanlivost pružných podlahových krytin s kvalitou, pocitem tepla a komfortem koberců. Flotex je odolný a hygienický, současně také kompletně voděodolný, Flotex je také jediná opravdu omyvatelná podlahová krytina.

  • Konstrukce produktu
    Konstrukce produktu je extrémně rozměrově stabilní a vypadá jako textilní podlahová krytina, přičemž je stejně funkční, trvanlivá a snadno se čistí jako každá pružná podlahová krytina.

 

  • Odolný a pohodlný
    Zajišťuje klid a pohodlí, které je obvykle spokojené pouze s koberci nebo měkčeným vinylem.

 

  • Tichý a přesto hygienický
    Nylonová vlákna zachycují alergeny a jemný prach ze vzduchu. Ty se potom snadno uvolní při čištění jak suchou tak mokrou cestou. Díky své konstrukci je Flotex chráněný proti plísním a zápachu. Současně si stále uchovává svůj krásný vzhled, protože podlahy jsou po každém čištění znovu v bezvadném stavu.

 

  • Teplý a zároveň omyvatelný
    Při silném znečištění je možné použít i čištění párou nebo hloubkové strojové čištění, což vyžaduje minimální množství čisticích prostředků. Široká paleta barev a vzorů, kterou kolekce Flotex nabízí, tak zůstává stále tak zářivá a živá jako v den, kdy byla podlaha instalována.

 

  • Bezpečný, ale zvuk pohlcující
    Flotex poskytuje jak vynikající redukci kročejového hluku (>20dB), tak i dobrou absorpci prostorového hluku (Třída A), což znamená klidné prostředí v místnosti i v budovách.